Law And Order
Kαλώς ήρθες

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Go down

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Post by markosf on Sat Oct 02, 2010 11:26 am

Βασικοί Κανόνες
1. Σεβόμαστε ΟΛΟΥΣ τους κανόνες της συμμαχίας. Αν έχουμε πρόβλημα με κάτι το συζητάμε.
2. Σεβόμαστε ΟΛΕΣ τις συμμαχίες με τις οποίες έχουμε συνθήκη ειρήνης. Παράβαση συνθήκης χωρίς αιτιολόγηση σημαίνει απομάκρυνση από τη συμμαχία.
3. Χρησιμοποιούμε την ελληνική γλώσσα για την επικοινωνία μεταξύ μας. Μηνύματα σε άλλη γλώσσα πλην της ελληνικής θα αγνοούνται.
4. Προσέχουμε τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Δεν είμαστε προσβλητικοί ούτε με τους συμμάχους μας αλλά ούτε και με άλλους παίκτες.
5. Είμαστε εδώ για να περνάμε καλά και να αλληλοβοηθούμαστε. Αν κάτι από αυτά δεν ισχύει για οποιοδήποτε λόγο τότε δεν έχουμε λόγο να είμαστε στη συμμαχία.
6. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να χαρίζει τίποτα σε κανέναν. Άλλο αίτηση, άλλο απαίτηση. Το "Χρειάζομαι μάρμαρο, δίνω 1000 θείο" είναι αίτηση. Το "Θέλω 1000 θείο" είναι απαίτηση. Προσέξτε λοιπόν πως κάνετε τις αιτήσεις σας.
7. Η συμμαχία δεν έχει ως αποκλειστικό σκοπό την στρατιωτική προστασία των μελών της. Αν κάποιος δε φροντίζει για την άμυνά του ή δε συμμετέχει στα δρώμενα της συμμαχίας, είναι σα να μην ανήκει σ'αυτήν.
8. Αν κάποιος σύμμαχος έχει προκλητική συμπεριφορά σε παίκτες εκτός συμμαχίας θέτει τη συμμαχία σε κίνδυνο.
9. Δεν απαγορεύονται οι επιθέσεις φτάνει να:
α. ΜΗΝ γίνονται σε μέλη συμμαχίας με την οποία έχουμε συνθήκη,
β. Ανακοινώνονται στον Στρατηγό/Διπλωμάτη/Αρχηγό ή με κυκλικό μήνυμα. Συντονισμένες επιθέσεις από δύο ή περισσότερα μέλη μας, θα γίνονται ΜΟΝΟ μετά από συνεννόηση με τη Διοικητική ομάδα.
10. Τα μέλη της Συμμαχίας οφείλουν να τηρούν το fair play. Παίχτες με πολλαπλό λογαριασμό, χρήση bugs κλπ αποβάλλονται άμεσα από τη Συμμαχία και καταγγέλονται στους Διαχειριστές Παιχνιδιού. Η χρήση παράνομων script απαγορεύεται.
11. Συνεισφέρουμε στις δωρεές των ορυχείων για την ανάπτυξη των νησιών, φροντίζοντας να είμαστε στους 5 πρώτους δωρητές του νησιού.
12. Ενημερώνουμε τον Αρχηγό & τον Υπουργό Εσωτερικών της συμμαχίας σε περίπτωση που πρόκειται να απουσιάσουμε πάνω από 3 μέρες από το παιχνίδι. Σε περίπτωση που μέλος μπει σε κατάσταση ανενεργός θα διαγράφεται απ' τη συμμαχία.

===============================================================================

SOS - ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!
Χρήσιμοι Κανόνες και συμβουλές για την συμμαχία μας

Οταν σας κάνουν επιθέσεις θα παίρνετε το συγκεκριμένο και θα το συμπληρώνετε και θα το στέλνετε σε μας..

Μου κάνει επιθεση ο παικτης ..........
απο την πολη ........
απο το νησι ..........
απο τη συμμαχια .............
Στελνει ...... πλοια
Στελνει ...... στρατο
Φτανει σε ........ ωρα στην πολη μου .........

ΕΠΙΣΗΣ:
• Οι επιθέσεις σε ενεργά μέλη άλλης συμμαχίας μικρότερης από εμάς θα πρέπει να ακολουθούν τον κανόνα ένας προς έναν. Καλο θα ηταν επισης να ενημερωνονται οι υπολοιποι συμμαχοι ή τουλαχιστον καποιο απο τα ηγετικα μελη.
• Αν ειναι ανενεργα ή με μηδενικο στρατο εχουμε πει πως βαραμε χωρις δευτερη σκεψη.
• Οταν ο αρχηγός, ο στρατηγός, ο διπλωμάτης αναφέρουν ότι πρέπει να σταματήσουν οι επιθέσεις τότε αυτή η απόφαση θα πρέπει να γίνεται σεβαστη. Αλλιώς θα υπάρχουν κυρώσεις.
• Να μην ξεχναμε οτι με τη σταση μας και τον τροπο παιχνιδιου μας αντιπροσωπευουμε ολοκληρη τη συμμαχια γιαυτο και δεν πρεπει να την εκθετουμε.
• Όλοι μας πρέπει να είμαστε ΕΝΕΡΓΟΙ παίκτες κάτι που σημαίνε να μην λείπουμε για καιρό από το παιχνίδι, αλλά αν κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο, να ενημερώνουμε πρώτα τον αρχηγό η' τον υπουργο εσωτερικων.
• Αν θέλετε να λείψετε για αρκετό καιρό είναι προτιμότερο να βάλετε τον λογαριασμό σας σε κατάσταση διακοπών.
• Σε περίπτωση μη ενημέρωσης, μετά από ΔΕΚΑ(10) μέρες συνεχόμενες χωρίς να μπεί στο παιχνίδι το μέλος θα υποβιβάζεται στην ομάδα "Προς Αποχώρηση". Έπειτα από ΠΕΝΤΕ (5) ακόμα ημέρες θα τίθεται εκτός συμμαχίας.
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ παραβίαση των παραπάνω θα οδηγεί στην απευθείας εκδίωξη από τη συμμαχία.

Οι ανταλλαγές των προϊόντων μεταξύ των μελών της συμμαχίας γίνεται 1:1 για τους πολύτιμους λίθους καθώς και για την ανταλλαγή ξυλείας και πολύτιμου λίθου.

Δεν θέλουμε στη συμμαχία να έχουμε "τσιγγούνηδες" παίκτες. Πρέπει να προσφέρουμε ΟΛΟΙ ξυλεία στις πηγές τους
avatar
markosf
Admin

Posts : 28
Join date : 2008-11-08
Age : 48
Location : ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΘΗΝΑ

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum